« Terug

Klantenervaringen

Rob, 67 jaar

Mijn naam is Rob. Ik ben 67 jaar en al meer dan 10 jaar actief bij Harks.
Na meer dan 30 jaar intensief geschaatst te hebben moest ik noodgedwongen op zoek naar een andere sport .De keuze voor Harks lag voor de hand , omdat mijn werkgever een gereduceerd tarief aanbood.
De sfeer is erg plezierig. Je krijgt contact met alle types sporters, o.a. met de mensen die krachttrainingen zoeken . Het frustreert wel eens als ik met moeite twee gewichten 10 kilo til en plaatsgenoot John staat dan naast me met vijf keer zoveel te goochelen. Prettig is het om van deze groep mensen zinnige aanwijzingen te krijgen. Daarnaast is er een grote groep met leeftijdsgenoten die naast het sporten een praatje willen maken. Dat laatste is erg belangrijk. Je gaat niet alleen sporten om fysiek in orde te blijven, maar de gezelligheid is een belangrijk aspect.
De vernieuwde apparatuur zorgt voor de mogelijkheid om systematisch te werken aan de verschillende facetten van het sporten: cardio, kracht en souplesse zijn prima te combineren.
Het contact met de medewerkers is goed. Heb je hulp nodig dan zijn ze er en heb je geen hulp nodig dan is er meestal een praatje. De altijd vriendelijke ontvangst bij de receptie is een goed begin van een ochtend sporten.
Mijn doelstelling is om in een sfeer waarin ik me plezierig voel te werken aan mijn gezondheid. Als je de balans weet te vinden tussen inspanning en rust en je zorgt dat je je lichaam niet te zwaar belast is sporten tot op hoge leeftijd zeker mogelijk. Als je dan ook nog met plezier naar Harks gaat en regelmatig kunt bijbuurten is sporten een prettige bezigheid.
Als er geen fysieke problemen voorkomen zal ik de komende jaren met genoegen blijven sporten en “buurten”bij Harks.

Groetjes Rob